El Teatre tornarà i nosaltres tornarem. Segur que us tornarem a sorprendre.

Posted: 13 d'Octubre de 2021 in Uncategorized

Amb aquestes paraules acabàvem el darrer post del blog. Han passat molts dies, més d’un any, però nosaltres no hem defallit, hem seguit treballant i ara ja ho tenim apunt.

Avui fem un assaig i divendres l’Assaig General, el definitiu, el que ens deixa a les portes de l’estrena, dins el marc de la celebració del Centenari de la nostra entitat, La Unió.

En tenim moltes, moltes ganes. Aquest projecte el tenim pensat des de fa més de 5 anys. Amb el grup vam anar a veure l’obra i quan vam sortir…l’hem de fer pel Centenari. I aquí estem a punt per “Mas Rampinyo, un dinar de Festa Major”.

Tenim ganes de riure, de plorar, d’emocions, de sentiments, de retrobar-nos amb el nostre públic, de sentir-vos aprop…i en aquesta ocasió molt aprop.

Fa 23 mesos que no fem teatre, 704 dies des del passat 17 de novembre de 2019 amb l’obra “Pel davant…i pel darrera”. Al mig una pandèmia mundial, una obra cancelada “Incendis”, confinaments, assaigs online, mascaretes, gels, estadístiques, test d’antígens, pcrs, vacunes…

Diumenge tornem !!! Diumenge estrenem !!! Entrades esgotades. Serà inoblidable. Som-hi TEA345 !!! Canelons !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s