El Laberinto Mágico al Teatre Municipal

Posted: 20 d'Octubre de 2018 in Uncategorized

Aquesta tarda al Teatre Municipal de Montcada i Reixac, dins el marc de la 12a Mostra de Teatre de Montcada i Reixac (Montcada a Escena), l’obra “El Laberinto Mágico” de Max Aub, estrenada a la pasada Festa Major de Mas Rampinyo. Entrades a la venda: www.mirteatres.cat

 

“Vam escollir fer aquesta obra durant el mes d’octubre de 2017, quan la situació política i emocional del país estava trasbalsada, fet que es continua donant. Diferents esdeveniments que es presenten en la proposta dramàtica ens recorden els orígens de les circumstàncies actuals i, per a nosaltres, ha estat una bona manera de fer memòria i de reflexionar.

L’obra ens ha permès reviure en primera persona els fets que durant el període 1936-1939 van sacsejar l’estat espanyol. Des d’una aparent i innocent quotidianitat ens anirem acostant als drames emocionals que colpiren totes les famílies aquells anys.

Desitgem que us deixeu arrossegar per les vides dels nostres personatges; i si la proposta us suggereix la més mínima reflexió, dubte o crítica, nosaltres ens donarem per satisfets.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s