Gala Presentació de la Temporada d’Espectacles

Posted: 16 de Setembre de 2018 in Uncategorized

Avui 16 de setembre, donem el tret de sortida a la Programació d’espectacles professionals, així com a un petit tastet dels grups locals que participen auna nova edició de Montcada Escena. Tantmateix hi haurà també el lliurament dels Premis Dalmau al millor espectacle a la temporada anterior i a la trajectoria local.

Nosaltres participarem un any més a la Mostra de Teatre amateur de Montcada i Reixac – Montcada Escena, el proper 20 d’octubre a les 18 hores. Enguany presentarem al Teatre Municipal l’obra estrenada per la Festa Major de Mas Rampinyo “El Laberinto Mágico”.

Avui, estem d’enhorabona, ja que en Robert rep un PREMI DALMAU. Des del grup volem fer arribar a ell personalment la nostra felicitació, per tot el que ha fet i farà per nosaltres. Un gran company, una gran presona, un treballador incansable que a compartit amb nosaltres escenari en diversos espectacles, però que sobretot ens ha fet grans escenografies per diversos espectacles, tant a nosaltres com a diversos grups de Montcada.

Gràcies ROBERT NAVARRO per tot !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s