El Laberinto Mágico, nou projecte estrenat

Posted: 12 de Mai de 2018 in Uncategorized

El passat 6 de maig, dins el marc de la Festa Major de Mas Rampinyo,  va sortir a la llum el darrer projecte del nostre grup amb la representació de l’obra: EL LABERINTO MÁGICO. Un projecte ambiciós que ha suposat un gran esforç de tots els components, des de la direcció fins als propis actors, que setmana rere setmana, han hagut de invertir un grapat d’hores de feina per arribar fins aquí, amb la incorporació de nous actors, que s’han adaptat ràpidament a les dinàmiques del grup.

Les imatges parlen per si soles. Les escenes, que formen part de l’espectacle, son un seguit de canvis d’espais que fan que atrapin a l’espectador i que no es deixen que es pugui perdre ni un detall. Una obra dura, però que ens ha produït una gran satisfacció de fer-la i sobretot un gran respecte per no ferir la sensibilitat de ningú.

Les crítiques son engrescadores i positives, tot i que la duresa de la pròpia obra, fa que l’espectador acabi amb el cor encongit, sobretot si per la seva avançada edat recorda temps passats o els relats dels pares o avis.

Per part nostra només ens queda dir-vos que… GRÀCIES. Gràcies a tots els que heu vingut a veure l’espectacle, per donar-nos el vostre escalf, per seguir-nos i acompanyar-nos fidelment amb tot el que fem. GRÀCIES també a les famílies de tots els que formem part de TEA345, pel mateix i sobretot per la paciència d’aguantar les nostres històries, dubtes i preocupacions que durant tota la preparació hem mostrat.

El camí ha estat dur, gens fàcil, però ho hem aconseguit. TEA345 ja te moltes ganes de tornar a pujar a l’escenari i representar de nou el nostre LABERINTO MÀGICO.

Esteu atents per les noves dates de representacions. Estarem encantats de saludar-vos. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s