Comença el compte enerrera. 7 dies i estrenem

Posted: 29 d'Abril de 2018 in Uncategorized

El proper diumenge 6 de maig sortirà a la llum el nostre nou projecte, EL LABERINTO MÀGICO, dins el marc de la Festa Major de Mas Rampinyo.

El passat 25 d’abril es van posar a la venda les entrades al preu de 7€. Les podeu comprar encara al web: http://www.la-unio.cat i presencialment a La Unió (Av.Catalunya, 16-18) fins el divendres, de 16 a 19 hores. Però si no la tens, no val a badar, en queden menys d’una quarantena per vendre.

Sota la direcció d’Albert Arévalo i amb nous fitxatges, ja que en aquesta ocasió son 14 els actors que la representen, neix aquest nou projecte, recolzat per un gran equip de persones que fa que tot sigui possible i tot estigui a lloc en el moment adequat; llum, música, atretzzo, maquillatge, perruqueria, vestuari…

L’esforç de tots aquests dies, les hores de son, la intensitat dels darrers assaigs, el cansament físic i psíquic, fa que tots els que formem part del Grup de Teatre TEA345, ens endinsem en la darrera setmana plens de nervis, neguits i emocions, però amb la il·lusió de la feina feta i l’empenta perquè tot surti el millor possible.

El Laberinto mágico es una producció del Centro Dramático Nacional, resultat d’un treball d’investigació sobre el conjunt de les sis novel·les de Max Aub amb el tema de la Guerra Civil Espanyola.

Pretén ser un gran mosaic sobre la Guerra Civil Espanyola i una crònica de la vida quotidiana d’un col·lectiu de persones que va patir les conseqüències de la Guerra. Una proposta coral que es basa en un canvi continu d’escenaris i de personatges on intervenen 14 actors amb diversos papers cadascun.

L’allau d’informació que cau sobre nosaltres o la barreja de trames explicades es la que ens acaba provocant un cert esgotament mental. Aquest fet és el que potser provoca que la història no ens sigui propera, tot i que sabem que forma part del nostre llegat històric i malauradament es pot tornar a produir en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s